ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU BAR

Pecef Tehnica vă oferă o gamă variată de echipamente profesionale pentru bar – espressoare, dozatoare de suc, mașini de spălat vase/ pahare sau mașini de gheață – gata să vă ofere rezultate de înaltă calitate. Toate echipamentele din oferta noastră sunt alese pe considerente calitative, pentru a oferi maximă sustenabilitate afacerii dumneavoastră. Echipamentele alese pot fi un diferențiator puternic pentru orice business. Consultații noștri experți analizează nevoile afacerii și vă propun oferte competitive adaptate solicitărilor.

DESCOPERĂ GAMA DE ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU BAR:

ESPRESSOARE

Espressoare cu funcții inteligente, rezultate profesionale, sistem de autocurățare, design premium, unitate de măcinare conică pentru conservarea aromei, grad de măcinare selectabil, cantitate măcinată programabilă, calitatea apei programabilă.


DOZATOARE SUC

Dozatoare de suc cu 1,2 sau 3 recipiente de diferite capacități, produse de ultimă tehnologie, structură din oțel inoxidabil și vas din policarbonat rezistent cu panou electronic cu dispersie sau cu mixer, aparate ce dozează sucuri sau iaurt, înghețată, șerbet.


MAȘINI DE SPĂLAT VASE/PAHARE

Mașini de spălat vase independente sau incorporabile, design inovator și confort maxim-tavă 3D multiflex. Rezultate perfecte într-un timp foarte scurt, economisire cu până la 50% la consumul de energie, versatilitate maximă, manevrabilitate ușoară de deschidere și închidere a ușii.


MAȘINI DE GHEAȚĂ

Mașini de gheață performante, durabile care produc o cantitate optimă de gheață potrivită cerințelor, o gamă largă de aparate care pun accent pe ușurința de utilizare și pe design, putere instalata între 180W-2165W.


CONTACT - ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

SEDIU DEPARTAMENT VÂNZARI
Echipamente profesionale

Str. Pompelor nr. 4, Ploiesti, Romania 100411
Tel: 0741 300 694
E-mail: vanzari@pecef.ro

DEPARTAMENT TEHNIC
Echipamente profesionale

Tel: 0744 343 934
E-mail: tehnic@pecef.ro