ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU BRUTĂRIE ȘI PATISERIE

Echipa Pecef Tehnica vine în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții complete, accesibile și calitative. Fiecare utilaj, echipament și accesoriu din oferta noastră dedicată brutăriilor și patiseriilor răspunde cu maximă eficiență nevoilor de business și aduce valoare productivității și profitabilității afacerii, indiferent de dimensiunea acesteia. Pentru a beneficia de consultanță și o ofertă personalizată, apelați cu încredere la specialiștii noștri. Odată ce intrați în contact cu noi, ne asigurăm că obțineți o consultanță adresată nevoilor de business definite împreună și în cel mai scurt timp răspundem solicitării cu o propunere competitivă și suport complet pentru implementarea soluțiilor alese.

DESCOPERĂ GAMA DE ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU BRUTĂRIE ȘI PATISERIE:

CUPTOARE PROFESIONALE

Cuptoare pizzerie, patiserie și gastronomie, alimentare cu gaz sau curent electric (400V), capacitate între 3 și 7 tăvi, dotate cu unul sau mai multe ventilatoare care ajută la distribuirea uniformă a aerului fierbinte în interiorul cuptorului, astfel există o coacere uniformă a produselor. De asemenea cuptoarele sunt dotate cu sistem de evacuare a aerului indiferent de distanța de la elementul de încălzire temperatura va fi aceeași în orice punct al cuptorului.


DOSPITOARE

Dospitoare cu capacitate între 8-12 tăvi, panou de control analog, structură din oțel inoxidabil, dospitor ideal pentru gastronomie și patiserie.


MALAXOARE

Malaxoare cu structură din metal, diferite capacități, motor monofazic, lumină internă, ventilator, realizate din aluminiu anodizat, control electronic independent pentru generatorul de aburi și elementul de încălzire, ele fiind situate in partea de sus a camerei. Căldura și umiditatea sunt furnizate de un grup de încălzire dotat cu ventilator și elemente de încălzire ce asigură o dospire uniformă a tuturor produselor.


TĂVI

Tăvi pentru cuptorul electric, pizza, tăvi cuve, patiserie, din oțel inoxidabil, rezistente la temperaturi de la -40 grade Celsius la 300 grade Celsius. Pot fi spălate în mașina de spălat vase, design foarte solid, margini netede ușor de curățat. Pot fi utilizate în cuptoare convecție, frigidere, sisteme bain-marie.


LINII INDUSTRIALE PERSONALIZATE

Fiecare produs este unic, din acest motiv vă punem la dispoziție o gamă diversificată de linii industriale personalizate.


CONTACT - ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

SEDIU DEPARTAMENT VÂNZARI
Echipamente profesionale

Str. Pompelor nr. 4, Ploiesti, Romania 100411
Tel: 0741 300 694
E-mail: vanzari@pecef.ro

DEPARTAMENT TEHNIC
Echipamente profesionale

Tel: 0744 343 934
E-mail: tehnic@pecef.ro