ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU COFETĂRIE

Pecef Tehnica oferă o gamă largă de echipamente profesionale dedicate cofetăriilor, selectate pe considerante calitative, care produc rezultate eficiente în activitatea dumneavoastră. Indiferent dacă afacerea se află la început de drum sau dacă sunteți într-un stadiu avansat al business-ului vă puteți pune încrederea în echipa noastră pentru a obține oferte personalizate, rezultate dintr-o consultanță specializată pe baza nevoilor și bugetului planificat. Datorită experienței și a unei oferte cuprinzătoare de utilaje și accesorii din domeniul cofetăriei și a altor domenii conexe, vă putem asigura un răspuns prompt și o ofertă competitivă care să aducă valoare și rentatibilitate afacerii.

DESCOPERĂ GAMA DE ECHIPAMENTE PROFESIONALE PENTRU COFETĂRIE:

MAȘINI DE TEMPERAT

Recomandat pentru laboratoare de cofetărie și patiserie, sistemul de răcire este bazat pe aer rece. Bolurile interschimbabile permit o schimbare rapidă de diferite culori și arome de ciocolată. Această mașină efectuează un proces automat de temperare continuă de la etapa de topire bain-marie la temperare prin sistemul de răcire a gazului în compresorul frigorific, mașina este echipată cu pedală de blocare a debitului, sistem de dozare programabil și masă vibrantă încălzită, accesorii utile pentru praline și alte forme diferite.


DOZATOARE CREMĂ

Corp inox, diferite dimensiuni, putere 180W, alimentare 230V, încălzește cantități mari la temperatura potrivită în mod rapid și performant, ușor de curățat și întreținut, prevăzute cu termostat reglabil, protecție pentru temperatură, robinet non picurare și geam pentru vizualizarea cantității.


APARAT DE ORNAT TORTURI

Vă oferim o gamă largă de ustensile de ornat torturi, toate fiind de cea mai bună calitate. Material din oțel inoxidabil, diferite capacități, cu sisteme de comandă, automat-dozator volumetric, electromecanic, manual, alimentare la curent electric la o putere situată între 230V-50Hz.


MIXERE PLANETARE

Panou electromecanic, electronic sau mecanic, variator de viteze, capacitate între 10-140 litri, accesorii de încălzire-răcire, cap ajustabil, cap fix, rabatabil, cu lift automat,cu lift manual.


MAȘINI DE ÎNGHEȚATĂ

Alimentare 230V, putere 2000 W, agitator cu 3 viteze, procesează chiar și cantități mici de amestecuri cu o structură optimă, proiectate pentru a lucra în medii cu vreme umedă si rece, sisteme de comandă touchscreen, panou digital de comandă cu afișaj led, putere electrică 1.05kw-4.5kW


MAȘINI DE FĂCUT TARTE

Modul dublu sau simplu, putere între 1,5-2,2 KW, suprafață de lucru din fontă, temperatură reglabilă, timpul de coacere este ajustabil, echipat cu timer digital și temporizator, ideală pentru prepararea oricăror tipuri de tarte de diferite forme și mărimi, mașina permite să setați două temperaturi diferite pentru placa superioară și pentru placa inferioară ce asigură o coacere perfectă a produsului.


USTENSILE/ACCESORII

Accesorii de gastronomie, patiserie și pizza, concepute din materiale speciale și rezistente.


CONTACT - ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

SEDIU DEPARTAMENT VÂNZARI
Echipamente profesionale

Str. Pompelor nr. 4, Ploiesti, Romania 100411
Tel: 0741 300 694
E-mail: vanzari@pecef.ro

DEPARTAMENT TEHNIC
Echipamente profesionale

Tel: 0744 343 934
E-mail: tehnic@pecef.ro