miele-logo

Calitatea Miele Professional

Peste 90 de ani de succes în domeniul produselor profesionale stau la baza tehnologiei inovatoare și a performanței excepționale privind îngrijirea rufelor și a standardelor ridicate de igienă. Miele Professional oferă soluții puternice, de top, dedicate creșterii afacerilor dumneavoastră din domenii variate de activitate, zi de zi, prin intermediul mașinilor de spălat rufe, uscătoarelor, calandrelor, sistemelor de călcat cu abur și a mașinilor de spălat vase. Pentru clienții Miele, ingineria germană înseamnă precizie, încredere, eficiență de primă clasă, durabilitate, consum scăzut de apă și energie, completate de procese rapide și sigure.

Echipamente profesionale Miele

Spălare, uscare și călcare de calitate ireproșabilă

Curățarea minuțioasă a hainelor, îngrijire delicată a țesăturilor, uscare perfect personalizată, rezultate remarcabile cu eficiență maximă: întreaga gamă Miele Professional oferă rezultate de primă clasă în întreg procesul de îngrijire a rufelor, chiar și în cele mai riguroase medii de utilizare. Echipamentele profesionale Miele alcătuiesc un sistem 360˚, o soluție completă, compusă dintr-o gamă variată de accesorii, consumabile și produse de îngrijire compatibile:

masini profesionale de spalat rufe

MAȘINI DE SPĂLAT RUFE

uscatoare de rufe profesionale

USCĂTOARE PROFESIONALE

calandre profesionale

CALANDRE

statii de calcat profesionale

SISTEME DE CĂLCAT

masini profesionale de spalat vase

MAȘINI DE SPĂLAT VASE

consumabile, accesorii

CONSUMABILE / ACCESORII

Rezultate perfecte

Echipamentele profesionale Miele sunt echipate cu pachete de programe de înaltă performanță, eficiente indiferent de gradul de dificultate al aplicațiilor.... Numeroase caracteristici – cele mai multe exclusive Miele – garantează rezultate perfecte în: spălătorii comerciale, hoteluri și restaurante, cămine și instituții de asistență și îngrijire, în afaceri de mici dimensiuni, dar și multiple alte arii de business.

Procese eficiente

Calitatea consacrată Miele este rodul proceselor sigure, rapide și eficiente. Echipamentele profesionale Miele se remarcă prin design-ul ...atractiv, ergonomic, cu linii simple, ușor de utilizat și întreținut, fiind astfel echipamente de maximă încredere în orice mediu comercial.

Economie a resurselor, cu maximă eficiență

Echipamentele profesionale Miele sunt o investiție sustenabilă, care performează timp îndelungat la eficiență ...maximă. Prin intermediul numeroaselor inovații pe care acestea le înglobează, ne putem asigura că pe întreaga durată de utilizare vor exista costuri minime, datorită fiabilității și calității produselor.

Un parteneriat de încredere

Echipamentele profesionale Miele sunt piesa centrală într-o soluție completă, care include accesorii atent selectate ...și o gamă largă de servicii de consiliere și servicii post-vânzare de service și mentenanță. Alături de Pecef Tehnica și Miele Professional, toate provocările pot fi gestionate rapid și eficient

Tehnologie

Service Miele

Service

Servicii 360˚, pentru calitate premium și eficiență maximă

Cu Miele alegi un pachet de calitate premium: echipamente excepționale – mentenanță prin tehnologie modernă asistată – service profesional, prompt. Echipa de experți – tehnicieni dedicați Pecef Tehnica, sunt mereu la curent cu starea produselor Miele, oricând pregătiți să intervină pentru service-ul echipamentelor dumneavoastră. Service-ul echipamentelor Miele înseamnă un serviciu premium de calitate și satisfacție garantată, disponibil rapid la nivel national.

Pentru ca echipamentele Miele să aibă parte de fiabilitate maximă de funcționare, punerea în funcțiune este realizată de către tehnicienii noștri specializați, care instruiesc personalul dumneavoastră în mod adecvat pentru a asigura o utilizare profesională, vă pun la dispoziție servicii de mentenanță – modul ideal prin care putem preîntâmpina defecțiuni, și servicii top de service.

Datorită calității produselor Miele – MADE IN GERMANY – clienții se bucură de maximă longevitate a echipamentelor și de disponibilitatea pieselor de schimb pe o perioadă asigurată de 15 ani, indiferent dacă produsul se mai află sau nu listat.

SOLICITĂ OFERTA

Prin transmiterea datelor mele, consimt la prelucrarea datelor personale în conformitate cu
Politica de confidențialitate în vigoare.

CONTACT - ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

SEDIU DEPARTAMENT VÂNZARI
Echipamente profesionale

Str. Pompelor nr. 4, Ploiesti, Romania 100411
Tel: 0741 300 694
E-mail: vanzari@pecef.ro

DEPARTAMENT TEHNIC
Echipamente profesionale

Tel: 0744 343 934
E-mail: tehnic@pecef.ro