ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE PREPARARE

Echipa de vânzări Pecef Tehnica este pregătită să vină în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții complete de echipare pentru industria alimentară care răspund eficient oricăror cerințe. Consultanții noștri vă oferă echipamente profesionale ce servesc multor tipuri de activități. Dacă și afacerea dumneavoastră are nevoie de utilaje alimentare de cea mai bună calitate ne puteți solicita consultanță gratuită și ofertă de preț personalizată.

DESCOPERĂ GAMA DE ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE PREPARARE:

ROBOȚI DE BUCĂTĂRIE

Fie că vă doriți consum redus de energie, curățare ușoară sau mai multe accesorii, Pecef vă oferă o gamă variată de roboți de bucătărie, care deservesc în mod adaptabil nevoile afacerii dumneavoastră.


FELIATOARE

Feliatoare mezeluri sau carne, diverse dimensiuni, automate sau manuale, cuțit de inox.


MALAXOARE

Utilaje ideale pentru pizzerii și patiserii, pentru diferite tipuri de aluat. Malaxoare profesionale cu capacități de: 5 litri, 10 litri, 16 litri, 22 litri, 32 de litri și capete rabatabile.


RĂZĂTOARE ELECTRICE

Un produs recomandat pentru orice bucătărie și orice iubitor de electrocasnice moderne, prevăzut cu diferite accesorii interschimbabile pentru tăiere,feliere și mărunțire. Se poate utiliza cu legume, brânzeturi sau cașcaval. Răzătoarea electrică va mărunți, răzui, felia toate ingredientele preferate rapid și eficient.


MAȘINI DE TOCAT

Mașini de tocat profesionale, capacitate de 200 – 1300 kg/oră. Corp de oțel inoxidabil și hopper complet demontabil.


AFUMĂTOARE ELECTRICE

Dozare precisă și uniformă a fumului, panou de comandă cu termostat, reglare electrică a temperaturii, reglarea intensității și densității fumului, afumatoarea are pereți dublu izolati cu vată minerală pentru eficiența energetică, sistem de închidere ermetic, întregul interior căptușit cu oțel inoxidabil, fiind ușor de curățat și ferit de rugină. Echipamentul este ideal pentru afumarea tuturor tipurilor de carne.


FRITEUZE

Friteuze electrice sau pe gaz, cu diverse capacități (9-22 l). Dotate cu o cuvă sau mai multe, structură din oțel inoxidabil, interval de temperatură între 60-190 grade, putere ajustabilă, carcasă masivă și robustă din inox, cu zonă rece. Menținerea uniformă a căldurii, tehnologie sigură și consum redus de energie, ușor de utilizat și curățat.


MAȘINI DE GĂTIT

Pecef vă pune la dispoziție o ofertă cuprinzătoare de mașini de gătit electrice sau pe gaz – cu 2-8 ochiuri cu sau fără cuptor, fabricate din oțel inox ce are numeroase avantaje pentru gătire și pentru ușurința utilizării.

PLITE ELECTRICE/GAZ

Alimentare la 220V, placă din fontă masivă, corp din inox, termocuplu de siguranță, reglaj de temperatură. Plita pe gaz are o suprafață netedă, corp din inox,aprindere piezoelectrică, termocuplu de siguranță, reglaj flacără, tăviță de colectare a grăsimilor.


PLITE CU INDUCȚIE

Construite din oțel inoxidabil, cu mai multe niveluri de încălzire, setările pot fi utilizate cu sau fără funcție de temporizare, protecție la supraîncălzire, inducție gătit:rapid și eficient, ideale pentru gătit/menținerea caldă pe bufete.


CUPTOARE PIZZA

În funcție de spațiul de care dispuneți, puteti opta pentru cuptor pe gaz, electric sau pe lemne, cu una sau mai multe camere de coacere.


GRILL

Grill-ul oferit de noi este confecționat din cele mai bune materiale: oțel inoxidabil, placă de fontă sau rocă vulcanică. Dispune de multiple opțiuni, diferite dimensiuni -660x600x22mm, 660x540x220mm, 990x540x220mm


HOTE

În funcție de spațiul pe care îl aveți puteți opta pentru hote cu montare pe perete sau de tip insulă.


CUPTOARE MANUALE/ELECTRICE

Cuptoare electrice ce gestionează climatul camerei de coacere, asigurând obținerea de rezultate perfecte de fiecare dată și diminuarea consumului de energie, compatibilitate tăvi 6GN2/1 sau 12GN1/1.


CUPTOARE DIGITALE

Calitate și design excepțional, vă putem oferi o gamă largă de cuptoare casnice și profesionale, gătire precisă cu ajutorul senzorului alimentar, monitorizarea procesului de gătire.


MOBILIER INOX

Echipamente de bucătărie, patiserie-cofetărie, panificație,echipamente de preparare, echipamente pizza, mese de lucru, spălătoare cu o cuvă sau două, rastel de diferite mărimi, cărucioare de transport, suprapozabil cu 2 rafturi (dimensiuni: 2000x300x600, 1800x300x600mm, 1400x300x600mm)

CONTACT - ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

SEDIU DEPARTAMENT VÂNZARI
Echipamente profesionale

Str. Pompelor nr. 4, Ploiesti, Romania 100411
Tel: 0741 300 694
E-mail: vanzari@pecef.ro

DEPARTAMENT TEHNIC
Echipamente profesionale

Tel: 0744 343 934
E-mail: tehnic@pecef.ro